GSM:0532 152 57 44

18 Mart 2012 Pazar

Malatya Fabrika Temizlik Sirketleri

FABRİKA TEMİZLİK

FABRİKA TEMİZLİĞİ

Hürtem Temizlik fabrikanızdaki zemin temizliğini, endüstriyel 

makine ve aparatları ile temizlemektedir.

Fabrikanızdaki boş alanlar ve depolar ise en uygun kaliteli ürünler seçilerek temizlenmekte ve gereken hijyen sağlanmaktadır..



Otel Temizlik ve Housekeeping

Tesisinizde konaklayan misafirlerinizin , rahat, temiz ve hijyenik bir ortamda konaklayabilmeleri ve musteri memnuniyetinin maksimum duzeyde gerceklesebilmesi icin tesisinize uygun " kupon" housekeeping hizmeti vermek amacındadır.
Housekeeping departmanınız sorumlulugundaki tum faaliyetleri ortaklasa belirlenecek prosedurlerle yonetilecektir.

Restaurant ve Mutfak Temizliği


hayatımızın her alanında önemlidir. Fakat konu mutfak ve restoran olunca yaşamsal bir önem kazanır. Firmamız mutfak ve restoran hijyeni konusunda gerek teknik bilgisi gerekse uygulama metodları ve kimyasallarıyla size çözümler sunmaktadır.

1 yorum:

  1. Diyarbakır temizlik şirketleri arasında en güvenilir Diyarbakır temizlik şirketi olabilmek için daima daha dikkatli ve daha yüksek kaliteye varmak için çabalıyoruz ve her zaman ve her yerde belirlenen yönergeleri izliyoruz. 2011 yılında Diyarbakır’da faaliyete başlayam Diyarbakır temizlik şirketi Hijya Temizlik,  profesyonel personelleri ile Diyarbakır’ın tüm semtlerine ve ilçelerine kaliteli temizlik hizmeti vermeyi amaçlamaktadır.

    YanıtlaSil